Pakkauskuutioilla pakkaat tiiviimmin: tässä ovat parhaat pakkauskuutiot

Lähdössä reissuun ja tavarat pitäisi saada pakattua tiivisti pieneen tilaan? Ota käyttöön pakkauskuutiot ja saat kaiken myös omille paikoilleen jopa rinkassa. Tutustu suosikkeihimme.

Sivustolla käytetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Pakkauskuutiot auttavat matkalaukun ja rinkan organisoinnissa kaikenlaisilla matkoilla. Useammalla kuutiolla mahdutat tavarat omille paikoilleen tiiviisti. Merkitse omalla tavallasi jokaiseen kuutioon sen sisältö vaikka värikoodilla, niin löydät kaiken rinkastakin vielä helpommin.

Listasimme suosikkimme pakkauskuutioiden saralla. Myös vakuumipusseihin ja minigrip-pussukoihin voi pakata tavaroita pienemmillä reissuilla. Pakkauskuutiot ovat silti kaikkein kestävin vaihtoehto, eivätkä rikkoonnu yhtä helposti.

Vinkki: rullaamalla vaatteet pakkauskuutioiden sisälle saat ne pysymään suorempina ja siistimpinä.

× Lukuvinkki: Pakkauksen ABC ×

Pakkauskuutiot.

Parhaat pakkauskuutiot

1. *Osprey ultralight packing cube on erittäin kevyt, 9 litran pakkauspussi, joka toimii suuremmankin tavaramäärän organisoijana.

2. *Eagle Creek Pack it XS pieni pakkauspussi on loistava organisoija. Laita alusvaatteet yhteen pussiin, paidat toiseen ja vaikka kaikki muu kolmanteen.

3. *Ortlieb kolmen kuution setti on kätevä tapa saada tavarat organisoitua. Paketissa kolme 5-6 litran verkkopussukkaa, joissa molempiin suuntiin avautuvat vetoketjut.

4. *Wayks pakkauskuutiot ovat kevyitä ja tyylikkäitä.Vedenpitävien pakkaamispussien suosikkimme ovat *nämä pussukat. Kolmen pussukan setissä on helppo säilöä tavaroita ja erivärisyys auttaa organisoinnissa.

Muut pakkaamista helpottavat pussit

5. *Utility pack set on kätevä viiden pussukan setti verkkopussukoita, joihin saa pakattua kaiken johdoista kosmetiikkaan.

Vinkki: Tutustu myös kosmetiikkapurnukoihin

→ Inspiroidu kuutioista ja kurkkaa pakkausvinkki tästä videosta!


* Tästä majoitusta varaamaan → Booking.com

Varaa majoitus läheltä tai kaukaa. Varaamalla kauttamme tuet toimintaamme, mutta sinulle ei aiheudu ylimääräisiä kuluja. </a

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top