Flixbus Suomessa.

Flixbus ulottaa reittinsä pian Suomeen

Kerro kaverille!

Europpaan bussilla? Pian se mahdollistuu entistä helpommin, kun Flixbus aloittaa reitin Vaasasta Varsovaan.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Maata pitkin matkailun nostaessa entistä enemmän päätään, oli suorastaan ilouutinen kuulla, että pian Suomesta pääsee bussilla Eurooppaan. Euroopan tunnetuimman bussifirman eli Flixbussin aloittavan reitin Vaasasta Varsovaan. Aiemmin bussilla on päässyt kätevästi Tallinnasta, mutta näin toimivaa reittiä ei toistaiseksi ole vielä ollut. Hinnat bussimatkoilla vaihtelevat lentojen tapaan, mutta arviolta matka Vaasasta Varsovaan tulee olemaan noin 60 euroa. Aikaa koko reittiin menee noin 28 tuntia.

Flixbus reitti Suomi Varsova.

Flixbus liittää Suomen Euroopan verkostoon

Suomi on sijaintinsa puolesta haastavassa kohtaa raide- ja tieliikenteen suhteen. Flixbus tulee kuljettamaan matkustajat laivalla Tallinnaan ja siitä eteenpäin. Tavarat jäävät bussiin ja ajan voi viettää laivalla. Reitti operoidaan yhteistyössä Tallinkin kanssa,. Suomen reitille varauksen tehneet matkustajat saavat sekä bussi- että lauttalipun näppärästi samalla kertaa.

Reitti starttaa 27. heinäkuuta. Vaasan ja Varsovan välillä liikennöivä bussireitti pysähtyy Suomen päässä Närpiössä, Porissa, Raumalla, Raisiossa, Turussa, Salossa, Espoossa sekä vielä Helsingissä, josta matka jatkuu edelleen kohti Varsovaa. Baltiassa matka vie Viron, Latvian ja Liettuan kautta. Reitti mahdollistaa Suomesta maitse myös hyvät liitäntämahdollisuudet muihin Euroopan kaupunkeihin, kuten Berliiniin tai Bratislavaan.

Euroopan tunnetuin bussifirma

Flixbus on operoinut Euroopassa ja Yhdysvalloissa (Greyhound) jo pitkään. Firman bussit ovat tunnistettavia vihreästä väristään. Jalkatilaa on suhteellisen hyvin ja busseissa on WC. Linjoilla on myös mahdollista ladata puhelinta ja käyttää wifiä.

Varaa matka tai tutki reittejä *täältä.

Vinkki:  Jos maata pitkin matkailu kiinnostaa, Seikkailijattarien teema Maata pitkin kannattaa kurkata. Muista myös, että Tallinnasta operoi myös muita bussifirmoja, joiden hintoja ja saatavuutta voi tutkia *täällä.

Kiinnostaako kokemus Flixbussista Portugalissa? Katso aiheesta pieni video.

 

Vinkki: Voit myös vertailla kaikkia Euroopan bussi- ja junalippuja *täällä.

 

 

 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top