Inspiraatiota ja maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

argentiina buenos aires

Postikortti Buenos Airesista

in Argentiina/Postikortit by

Terveisiä Argentiinan auringosta!

Laskeuduin aamulla Buenos Airesin kansainväliselle lentokentälle kymmenennettä kertaa. Kuinka olinkaan kaivannut tätä kaupunkia! Tuntuu kuin olisin palannut kotiin, toiseen kotimaahani. Kuuman kostea kaupunki otti meidät jälleen vastaan tuttuine tuoksuineen.

Tällä kertaa saavuimme lyhyelle lomalle keskelle etelän kesää mieheni veljen häihin, joita juhlitaan ensi viikolla. En malta odottaa hääjuhlia sekä erityisesti morsiamen tapaamista, sillä olen jutellut hänen kanssaan aiemmin vain Skypen välityksellä.

Näille lomapäiville on suunniteltu monet ruokatreffit ystävien ja sukulaisten seurassa. Seuraavien kymmenen päivän aikana aion syödä vatsan täydeltä paikallisia herkkuja: ainakin pihviä, viinereitä, pizzaa, pastaa ja jäätelöä sekä viettää useita mate-teen täyteisiä hetkiä anoppini takapihalla. Vierailulistalla on tottakai myös uusia ja jo tuttuja kadunkulmia ja ruokapaikkoja. Saa nähdä kuinka monessa ehditään lopulta käymään.

On mahtavaa huomata, että Buenos Aires on entisellään. Kadut ovat täynnä elämää, ihmisiä ja värien tykitystä. Tuttuja kasvoja, makuja ja tuoksuja. Näitä katuja tallatessa mieli virkistyy, sillä Buenos Airesin rappioromantiikkaan on helppo rakastua!

Tämän pienen kesäloman jälkeen jaksaa taas odottaa kesän saapumista pohjoiselle pallonpuoliskolle.

Terveisin,
Annika

 

Oletko matkoilla ja haluat lähettää kanssaseikkailijattarille terveisiä? Laita postikorttisi saateteksteineen osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi!

Comments

Kommentit

It's only fair to share...Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Vastaa

Your email address will not be published.

*

Latest from Argentiina

Palaa Alkuun